Stiuca cu legume si vin alb la cuptor

de rodica_m in Peste, 5 Noi 2011 | 18891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • sare , piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume si vin alb la cuptor:

Stiuca se curata bine de maruntaie, se spala si se portioneaza, (nu am pus capul si coada). 

In tava asezam pestele, apoi legumele taite, ceapa si morcovul rondele, ardeii si rosiile fasii, sau cum doriti, condimentam dupa gust si stropim cu vin alb, adaugam rozmarinul.

Dam la cuptorul incins pentru 30 min, apoi am mai adaugat 100 ml apa si am mai lasat aprox. 20 min. mai exact pana este gata.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume si vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap portughez