Strudel cu dovleac

de MIUTA in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 11072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • 1 kg dovleac
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • scortisoara
  • 3 plicuri vanilie
  • un galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Se rade dovleacul pe razatoarea mare si se pune la calit intr-o cratita cu zaharul tos,scortisoara si zaharul vanilat.Se lasa pe foc amestecand pana scade apa care o lasa dovleacul.Cand este gata se pune la racit.Cand s-a racit se intinde foaia de aluat pe masa si se taie in doua.Crema de dovleac se imparte pe cele doua foi si se presara gris peste ele.Se ruleaza se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se unge cu galbenus deasupra.Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa la foc mediu 40 min pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]