Strudel cu dovleac de post

de Lau in Dulciuri, 9 Mar 2012 | 4417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina alba
  • 1 cana de faina de malai
  • 2 linguri otet
  • 1 pachet margarina
  • 1 plic de drojdie
  • 100 g zahar
  • 1 praf  de sare
  • apa calduta
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • scortosoara
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac de post:

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara si grisul, lasam la racit.

Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar si un praf de sare. Amestecam faina,facem o gaura in mijloc si adaugam restul de ingredinte,drojdia si framantam un aluat elastic si nelipicios(daca este nevoie aduagam apa calduta)acoperim si lasam intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul (eu am lasat pana am luat puiutii de gradi)

Intindem o foaie taiem patratele adaugam umplutura in mijloc,rulam(eu am apasat putin la capete). Le asezam in tava le crestam putin  si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie