Stufat de pui

de gaby_duceag in Pui, 12 Iun 2011 | 4121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de copanele sau pulpe pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • o legatura cozi usturoi verde (eu nu am avut acum, am pus vreo 4-5 catei)
  • un pahar vin alb
  • o cutie 500 gr rosii pasate sau bucati
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Am pus coanelele la prajit in uleiul incins .Le-am lasat la foc mediu invartindu-le pe toate partile pana s-au rumenit frumos.
Le-am scos intr-un vas si le-am acoperit. In uleiul ramas am pus ceapa si usturoiul tocate si le-am calit usor. Am adaugat apoi vinul, foile de dafin,copanelele, si putina apa cat sa fie bine cuprinse.
Am pus capac (nu de tot) si am lasat la fiert la foc mic.
Cand a fost bine patrunsa carnea am pus rosiile bucati si am lasat sa mai dea cateva clocote.
Am asezonat cu patrunjel verde.
Am servit alaturi de orez cu legume si o salata de cruditati , dar cel mai bun e cu mamaliguta .
Sursa de pofta :)) a fost Medi, doar ca ea l-a facut cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut