Suc de patlagele galbene

de ianculubita in Bulion, 23 Aug 2013 | 4886 vizualizari

 

Aceste patlagele sunt foarte sensibile,se coc repede si tot atat de repede se strica;am pus si la borcan cu suc de rosii,acum va arat si sucul lor pus la sticle.

 

INGREDIENTE

  • patlagele galbene
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de patlagele galbene:

Patlagelele spalate, taiate,trecute prin separator de 2 ori, sucul rezultat il punem la fiert iar intr-o oala de 8 l de suc, adaugam 3 linguri zahar si 6 de sare. Lasam sa fiarba incet amestecand din cand in cand, adunam spuma care se formeaza iar cand a scazut suficient de mult (in oala trebuie sa ramana jumatate din suc), asa fierbinte punem sucul in sticle (sticla fiind intr-un vas cu apa rece). Infiletam bine dopurile, le punem in patura si le lasam pana se racesc bine apoi la camara.

TIPS-URI

1

nu ezitati sa puneti la conservele in care predomina rosiile cate putin zahar pentru ca opreste fermentarea, oricat de multa sare ar avea

2

se foloseste ca orice alt suc de rosii la diferite preparate dar si baut

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de patlagele galbene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]