Sufleu de caise

de ianculubita in Dulciuri, 28 Feb 2013 | 5875 vizualizari

 

Va recomand un dulce minunat si parfumat.

 

INGREDIENTE

  • 2linguri migdale macinate
  • 400g caise conservate in suc propriu bine scurse(eu am folosit din compot)
  • 2oua
  • 2linguri smantana
  • 1lingura zahar
  • 1/2lingurita esenta de vanilie
  • 1/2lingurita suc de lamaie
  • 1/2lingurita praf de copt
  • 1lingurita de condimente amestec pentru prajituri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de caise:

Formele de sufleu le ungem cu putin unt si le tapetam cu migdale;intr-un bol punem caisele bine scurse,galbenusurile,smantana,zahar,vanilia,sucul de lamaie si facem un piure cu blenderul vertical,adaugam albusurile batute spuma apoi faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu o lingura;portionam compozitia in vase,le punem in tava si le dam la cuptor 20min pana au crescut si s-au facut aurii.

Se servesc imediat pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]