Sufleu de cartofi cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2010 | 26792 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare,
  • 1 kg cartofi,
  • 100 gr cascaval ras,
  • 100 gr telemea rasa,
  • 4 oua,
  • 4 linguri de unt,
  • 1/2 catel usturoi pisat,
  • condiment pt pui,
  • 2 linguri smantana,
  • 3 rosii cherry,
  • cateva felii de ardei gras,
  • sare,vegeta,
  • 1lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu piept de pui:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 20minute,se scurg si se mixeaza.

Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu condimentul de pui si se prajeste la foc iute pe ambele parti.

Pireul de cartofi se amesteca cu smantana,galbenusurile de ou,cascavalul,telemeaua si usturoiul pisat.

Separat se bat albusurile de ou cu un praf de sare si se incorporeaza incet in pireul de cartofi.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se rastoarna pireul.Deasupra se pun bucatile de carne,rosiile taiate in doua si fasiile de ardei.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 35minute.Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficăţei în sos de roşii, cu mămăliguţă