Sufleu de cartofi cu rulouri de pui

de Miha in Pui, 5 Aug 2010 | 23117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi medii
  • 100 g mozzarella
  • rozmarin
  • cimbru
  • Pentru rulouri:
  • 1 piept de pui
  • 150 g branza Almette
  • 50 g telemea de capra
  • 50 g branza topita
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • Pentru sufleu:
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • ~100 ml lapte
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu rulouri de pui:

Cartofii in coaja se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb doar pe jumatate. Se scot din apa, se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Se taie in sferturi si se lasa la racit.

Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu o folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust.

Branza Almette se amesteca cu telemeaua sfaramata cu furculita si cu branza topita. Se mai pune sare doar daca este absolut necesar si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru.

Pe fiecare felie de carne se pune cate o lingura de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se pun pe mijlocul unui vas termorezistent uns cu putin ulei. De jur imprejur punem cartofii. Asezonam cu putin rozmarin si cimbru, apoi turnam deasupra ouale batute bine cu un praf de sare si amestecate cu smantana si lapte.

Dam la cuptor la foc mediu pana compozitia cu ou incepe sa se inchege. Scoatem vasul, presaram deasupra mozzarella data pe razatoarea cu ochiuri mari si dam din nou la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu rulouri de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]