Sufleu de conopida

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 14004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida, desfacuta in buchetele mici si spalata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 200 g cascaval, ras pe razatoarea mare
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • piper dupa gust (cascavalul e deja sarat, asa ca nu mai trebuie sare)
  • putin marar pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Pune conopida intr-o forma de tarta, sau o tavita ce poate fi bagata in cuptor. 

Stropeste conopida cu ulei si presara cu piper. Pune putina apa si baga tava in cuptor pentru 30 minute la 170 C (sau pana ce conopida se inmoaie.

In acest timp bate bine cu mixerul oul, pana devine o spuma (se pot folosi 2 albusuri in loc de oul intreg).  Adauga laptele si nucsoara si mai bate putin. Amesteca cu o lingura cascavalul.

Toarna acest amestec peste conopida moale si lasa la cuptorul incins la 170 C cam 15 minute, sau pana ce formeaza o crusta aurie.

Sufleul de conopida se mananca presarat cu putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de legume cu jambon