Sufleu de dovlecel

de adnia in Mancaruri de legume, 28 Iul 2013 | 4564 vizualizari

 

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este chiar timpul in care el este rege:) Pt. azi am ales o reteta simpla, rapida si delicioasa, cu siguranta indragita de adulti si copii, deopotriva!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 1 cum telemea
  • 1 cub cascaval
  • 2 oua
  • 1 legatura marar proaspat
  • sare
  • piper
  • chilli
  • dupa gust 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecel:

 

Se rad dovleceii, se sareaza si se lasa la scurs. Se strecoara bine de apa, dupa care sepun in robot, impreuna cu ouale, grisul, condimentele si telemea. Se mixeaza bine, pana obtinem o compozitie spumoasa si aerata, pe care o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeneste putin si este destul de ferma la atingere. Se presara cu cascaval si se mai da la cuptor pt. inca 5 minute. Se lasa la racorit putin, dupa care se portioneaza si se serveste. Este gustos atat cald, cat si rece.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii