Sufleu de fasole verde

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2009 | 11253 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe net..din pacate nu mai stiu pe ce blog...oricum multumesc celei ce a postat!
e super bun sufleul!

 

INGREDIENTE

5 oua,jumatate pahar lapte,3 cepe,3-4 linguri de faina,800 gr fasole,2 rosii,o lingurita bicarbonat de sodiu,branza rasa,condimente,sare,un pic de unt (pentru uns tava),un pic de ulei (3-4 linguri).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de fasole verde:

Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs .
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.

Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.

Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.

Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta si tocata nu prea marunt.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ionix 1

17.11.2009, 14:48

vreau si yo o portie

Lau 1

01.12.2011, 15:02

bun

adasev12 1

01.12.2011, 15:18

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea