Sufleu de macaroane cu sunca

de Corinuta in Paste, 7 Aug 2010 | 7917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g macaroane
  • 100 g sunca fiarta feliata
  • 1 rosie
  • 1 legatura busuioc
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 ml lapte
  • 40 g unt
  • sare, piper macinat,piper cayenne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de macaroane cu sunca:

Se dau in clocot intr-un vas 3 litri de apa cu 3 linguri de sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.

Se taie cubulete sunca si rosia spalata. Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt. Se da cascavalul pe razatoare.

Se strecoara si se scurg macaroanele. Se amesteca sunca, rosia, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca ouale, smantana, cascavalul si laptele si se condimenteaza cu sare, piper si piper cayenne.

Se unge cu unt un vas termorezistent. se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascaval. Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de macaroane cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste, cu sunca si maioneza