Sufleu de macaroane cu sunca

de Corinuta in Paste, 7 Aug 2010 | 7728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g macaroane
  • 100 g sunca fiarta feliata
  • 1 rosie
  • 1 legatura busuioc
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 ml lapte
  • 40 g unt
  • sare, piper macinat,piper cayenne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de macaroane cu sunca:

Se dau in clocot intr-un vas 3 litri de apa cu 3 linguri de sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.

Se taie cubulete sunca si rosia spalata. Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt. Se da cascavalul pe razatoare.

Se strecoara si se scurg macaroanele. Se amesteca sunca, rosia, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca ouale, smantana, cascavalul si laptele si se condimenteaza cu sare, piper si piper cayenne.

Se unge cu unt un vas termorezistent. se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascaval. Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de macaroane cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu smantana si ciuperci