Supa Alsaciana

de dantes in Mancaruri de post, 4 Apr 2019 | 3748 vizualizari

 

"Retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Alsaciana:

Legumele se spala si se curata de coaja, daca trebuie. Cartofii se taie in cubulete, ceapa se taie julien, ciupercile se taie in felii subtiri, rosia si ardeiul gras se taie cubulete, morcovul se da prin razatoarea mica.

Se pune ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa pana devine translucida, apoi se rumenesc putin cartofii, morcovul si ciupercile doar cat sa capete putina culoare.

Dupa aceea se pun intr-o oala cu 1.5-2 litri de apa sa fiarba cca.30 minute. Dupa un sfert de ora se adauga ardeiul si rosia cubulete, se potriveste de sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjelul verte tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]