Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca

de Georghiouadriana23 in Supe, 25 Apr 2014 | 6244 vizualizari

 

MOD PREPARARE SUPA AVGOLEMONI

 

INGREDIENTE

  • pulpe sau piept de pui
  • orez
  • 3 oua
  • sucul de la o lamaie sau 2 lamai dupa plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca:

Pulpele sau pieptul de pui se pun la fiert......dupa ce au fiert se ia carnea de pe oase si se taie fasiute.

In apa in care au fiert pulpele(in cazul meu) se pune orezul(fiecare face cata cantitate vrea dupa ochi).

Orezul sa fiarba lejer in apa.La sfarsit trebuie sa iasa ca o supa.nu precum pilaful. Dupa ce ati taiat carnea in fasiute o puteti lasa sa mai fiarba impreuna cu orezul.

Dupa ce orezul..se opreste focul,se lasa putin sa se raceasca...Se bat 3 oua si se pun usor usor peste oez si se mesteca continuu pentru a nu se taia oul.se pune sucul de lamaie (de obicei se face mai acrisoara).

Supa este gata.Va doresc pofta buna :*:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida