Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!

de Panacris in Supe, 6 Aug 2011 | 6052 vizualizari

 

O reteta de supa pentru duminica!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rasol de vaca
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata telina mai mica
  • 200 gr. melcisori  (paste fainoase marunte pentru supe ciorbe) 
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!:

Rasolul se spala si se portioneaza.

Se pune la fiert in apa cu sare.

Dupa primul clocot se spumeaza (se inlatura spuma).

Cam dupa ce a fiert carnea  cca. 30 de minute, se adauga zarzavaturile curatate şi ceapa intreaga.

Supa se strecoara, dupa ce a fiert carnea.

Se pune zeama din nou la fiert si se adauga melcisorii, se mai lasa sa fiarba cca. 5 minute dupa primul clocot.

La servire se pune cate o bucata de carne si zarzavat dupa gust (Legumele fierte nu sunt pe placul tuturor!).

Pofta buna! Merita sa preparati aceasta reteta usoara de supa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza