Supa crema de dovleac

de marcela1979 in Supe, 24 Oct 2013 | 5219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac galben
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 3 cartofi
  • 20 ml ulei
  • vegeta,piper
  • seminte de dovleac
  • 8-9 feliute de carnat de casa afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Se curata legumele si se taie cuburi, ceapa se toaca mai mare. Dovleacul se curata, se taie cuburi dar o bucata se lasa deoparte. Intr-o oala se pune uleiul, se adauga ceapa se lasa sa se caleasca apoi se adauga o cana de apa. Se adauga pe rand morcovii, patrunjelul, cartofii si dovleacul cuburi, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mediu. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Cand toate sunt fierte se dau prin blender fara apa pana se face o crema. Se pune in oala peste apa in care au fiert. Se mai lasa sa dea un clocot. 

Intre timp intr-o tigaie se pun cateva feliute de carnat afumat de casa sa se prajeasca fara ulei. Dupa ce s au prajit se scot si se adauga cubuletele de dovleac care au fost facute din bucata de dovleac ramasa, si se mai adauga si semintele de dovleac. Se lasa sa se prajeasca. 
Supa se pune in farfurie calda si se presara feliute de carnat prajit, bucatelele de dovleac si semintele prajite.

TIPS-URI

1

se serveste simpla sau cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac (bostan)