Supa crema de usturoi

de MyFancyCake in Supe, 20 Sep 2011 | 5605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 fire de usturoi verde si 5 catei de usturoi.
  •  2 dovlecei,
  • 2 cartofi,
  • 1,5 litri supa de legume ,
  • 50 gr unt,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • 200 ml smantana dulce (pentru varianta de post renuntam la ea).
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de usturoi:

Taiem usturoiul felii si il prajim 1 minut in unt amestecat cu ulei de masline. Adaugam dovleceii taiati feliute si cartofii taiati cuburi. Mai lasam 2 minute pe foc, apoi adaugam supa de legume calda. Daca ne grabim si nu avem supa de legume, putem folosi apa, dar adaugam 1 lingura de vegeta pentru gust. Pentru varianta de post inlocuim untul cu ulei de masline.Lasam supa la foc mediu pana cand sunt fierte legumele.Lasam sa se raceasca, apoi cu ajutorul unui blender pasam legumele si adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac