Supa cu gulii si mucenici

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Dec 2013 | 4871 vizualizari

 

Pastele acestea sub forma de opturi sau mucenici sunt foarte bune, deloc fainoase si nu isi pierd consistenta. Supa este deosebit de gustoasa si usoara in perioada de post.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste fainoase mucenici
  • 2 gulii
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • cimbru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii si mucenici:

Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Gulia se taie cuburi mai mari.

Se pun la fiert in 3 l apa sarata si putin ulei.

Cand morcovul este patruns se adauga pastele fainoase sau mucenicii.

Acriti dupa gust cu zeama de lamaie.

Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si smantana.

2

Nu aruncati frunzele fragede si tinere de la gulii, contin foarte multa vitamina C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii si mucenici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mucenici cu cacao la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune