Supa cu tagliolini

de Valclaudia in Supe, 1 Sep 2013 | 5496 vizualizari

 

cu taitei foarte fini, mai exact. Pe care eu nu-i las deloc la fiert, adunci cand ii adaug in oala am si stins focul la mancare.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. tagliolini (taitei fini cu ou)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri de ulei
  • 3l apa
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tagliolini:

Curatam legumele si le spalam.

Morcovul se taie rondele (eu am folosit cutitul de taiat cascaval sa obtin acele felii ondulate).

Ceapa se toaca marunt, la fel ardeiul se taie cubulete.

Calim toate legumele in doua linguri de ulei pana devine ceapa sticloasa, adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa si lasam sa fiarba acoperit pana se inmoaie morcovul.

Adaugam pastele tagliolini si stingem focul.

Presaram verdeata (patrunjel verde) tocata si lasam oala acoperita cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tagliolini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole pastai cu legume si orez(reteta cu nr 400)