Supa de curcan

de susu in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2010 | 7307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan piept, pulpe sau tacimuri  
  • o ceapa zdravana
  • 4  morcovi  
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc telina mai mica
  • 2 buc  cartofi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1/4 lingurita piper vegeta
  • patrunjel verde
  • 1 cub concentrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat morcovii se taie felii sau bucati mai mari la fel si patrunjelul, pastirnacul, cartoful si telina si se adauga condimente. Eu le-am taiat cu aparatul de forme pentru un aspect placut. Am Pentru reusita se fierbe la foc mic pentru a iesi limpede. Carnea de curcan fierbe mai greu asa ca necesita mai mult timp. Dupa fierbere se strecoara prin tifon si se fierb taitei sau galustele la foc domol.
Se serveste cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

07.04.2010, 22:00

ciorba de curcan? cine nu ar vrea?

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:06

inghit in sec.....................eu am facut de paste friptura ce curcan....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 01:00

nu-i bai ca e cu piept , chiar asa imi place .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel fiert in jantuit