Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este reteta de astazi.
Despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune v-am mai povestit la ciorba cu perisoare sau la reteta de Boeuf Bourguignon. De cand este la mine in bucatarie carnea de curcan isi gaseste locul aproape in fiecare zi in meniul familiei, iar cea de vita nu mai este ceva de speriat. Daca se poate spune ca te-ai indragostit de un aparat de gatit, atunci eu va spun ca sunt amorezata pana peste cap de Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Toate cele 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual ma ajuta zi de zi si imi usureaza munca in bucatarie.
Mai multe detalii si pret pentru Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune gasiti AICI >>> http://bit.ly/2CIEnyh
Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si timpul de 40 minute, apoi apasa butonul START.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
Roteste supapa permitand sa se elibereze aburul, apoi deschide capacul. Scoate cu o spumiera legumele si carnea si strecoara supa daca este cazul. Desfa carnea de pe os, curata de piele si tendoane si pune-o inapoi in supa. Legumele le pasezi ori le tai cubulete si le adaugi si pe ele. Pune sare si piper dupa gust.
Galuste pufoase pentru supa de curcan:
Intr-o farfurie bate bine ouale cu putina sare. Adauga grisul, putin cate putin, amesteca bine si lasa sa se odihneasca cateva minute.
Cat timp am pregatit galustele am setat aparatul pe functia BROWN/SAUTE, cat sa aduc supa la punctul de fierbere. Formeaza galustele cu o lingurita sau cu lingura daca le vrei mai mari si da-le drumul in supa fierbinte. Dupa fiecare galusca formata baga lingurita in supa fierbinte, ca sa le poti forma mai usor.
Seteaza din nou programul SOUP, redu presiunea la LOW si seteaza timpul la 15 minute. Dupa expirarea celor 15 minute se deschide cu grija capacul, dupa ce se elibereaza aburul sub presiune. Se adauga patrunjelul verde tocat.
Pofta buna!