Supa de dovlecel

de trifadalia in Supe, 2 Mai 2018 | 6298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc de dovleac sa fie de aproximativ 1 kg
  • 1 buc ceapa mare
  • lapte batut 250 ml
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura de boia ardei dulce
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Se curata dovleacul, se taie in doua, apoi cu o lingura se indeparteaza semintele. Restul se da pe razatoarea mare, se presara cu sare, se da si ceapa pe razatoarea mare si se lasa sa stea jumatate de ora.

Intr-o oala se pune uleiul la incins, se adauga faina, boiaua si se stinge rantasul obtinut cu laptele batut. Se adauga dovleacul bine stors, apoi se completeaza cu apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se inmoaie. Cand este gata, se adauga mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

trifadalia 1

02.05.2018, 10:31

delicioasa. Abia astept sa apara pret mai accesibil la dovleac sa ne saturam de el sub orice forma gatit. Dar si asa daca e scumput iau pentru a ne satisface poftele culinare.

Rahela Velicu 1

02.05.2018, 15:13

dantes 1

04.05.2018, 07:05

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar