Supa de fasole verde

de Catalina L in Mancaruri de post, 18 Noi 2017 | 5788 vizualizari

 

Este o supa foarte populara in Portugalia si in Mozambic.- Sopa de Feijão Verde.
Este groasa si densa ca o crema de legume.
Ideala pentru a face un plin de legume si de vitamine sau a 2a zi dupa o masa copioasa.
Am congelat jumatate, practic si usor de incalzit seara cand venim de la serviciu.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/09/supa-de-fasole-verde-sopa-de-feijao.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastai verzi
  • 3 rosii
  • 3 cartofi mari
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • piper
  • 2 lingurite de sare (am pus un Kub de pui)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde:

Curatati si spalati legumele. Taiati rosiile si cartofii in bucati.

Tocati ceapa si taiati in rondele morcovul.

Rupeti pastaile in 2-3 bucati.

Puneti la fiert 1,5 l de apa. Adaugati Kub-ul de pui.

Adaugati cartofii, morcovul, ceapa si rosiile. Puneti piper si lasati sa fiarba 30 de minute, la foc potrivit.

Scoateti legumele, mixati-le si turnati piure-ul obtinut in apa in care au gatit (puteti mixa direct in oala cu un mixer lung).

Adaugati pastaile rupte bucati.

Gatiti la foc potrivit timp de 15 minute.

Serviti fierbinte.

Presarati papika si dati un tur de piper.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Galuste cu soia