Supa de galuste cu aripi de pui

de roxana_simona in Supe, 17 Feb 2016 | 7495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati aripi de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 oua
  • gris
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu aripi de pui:

Aripiile se rup in doua,se clatesc bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa.

Morcovii se taie rondele,ceapa se toaca marunt,pastarnacul se taie feliute iar telina se da pe razatoare.Legumele se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute dupa care se adauga in oala de supa.

Dupa circa 30 minute cand legumele si carnea sunt fierte,se lasa la foc mic si se prepara compozitia pentru galuste.

Se bat bine ouale,se pune un praf de sare,si se adauga treptat grisul pana avem o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire,se lasa 5 minute sa se odihneasca.

In supa punem condimentele,amestecam si cu o lingura o umezim in supa si pune din compozitia de gris pentru a forma galustele.

Se mai lasa pe foc cam 10 minute.

Se poate adauga patrunjel proaspat la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa greceasca de pastrav cu masline si feta