Supa de galuste cu aripi de pui

de roxana_simona in Supe, 17 Feb 2016 | 7115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati aripi de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 oua
  • gris
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu aripi de pui:

Aripiile se rup in doua,se clatesc bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa.

Morcovii se taie rondele,ceapa se toaca marunt,pastarnacul se taie feliute iar telina se da pe razatoare.Legumele se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute dupa care se adauga in oala de supa.

Dupa circa 30 minute cand legumele si carnea sunt fierte,se lasa la foc mic si se prepara compozitia pentru galuste.

Se bat bine ouale,se pune un praf de sare,si se adauga treptat grisul pana avem o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire,se lasa 5 minute sa se odihneasca.

In supa punem condimentele,amestecam si cu o lingura o umezim in supa si pune din compozitia de gris pentru a forma galustele.

Se mai lasa pe foc cam 10 minute.

Se poate adauga patrunjel proaspat la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

17.02.2016, 20:55

Arata bine!

roxana_simona 1

18.02.2016, 10:47

multumesc

mamaieelena 1

20.02.2016, 18:45

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de pui, cu taitei lati