Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter

de Zamfira in Supe, 5 Noi 2012 | 4676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa (rosie)
  • 1 gulie
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter:

Spalam, portionam carnea de pui si o punem la fiert (am folosit vasul Zepter). Dupa ce incepe sa fiarba indepartam spuma formata. Adaugam legumele, telina, gulia si o parte din morcovi pe care ii taiem bucati mari, un morcov vom da pe razatoarea mare si il vom cali in putin ulei pentru a da culoare supei, ardeiul il tocam marunt. Ceapa o lasam intreaga. Adaugam sare dupa gust. 

Dupa ce a fiert carnea si legumele inchidem focul si adaugam ciupercile intregi curatate, spalate si patrunjelul verde tocat marunt. Ciupercile nu trebuie fierte ci doar oparite (le vom lasa in supa fierbinte) astfel nu se vot pleosti ci raman mai tari.

TIPS-URI

1

Vom urmari acul de la manerul capacului vasului Zepter astfel incat acesta sa ramana constat pe banda verde. In functie de scaderea sau cresterea acului ajustam din puterea focului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu lapte de cocos