Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter

de Zamfira in Supe, 5 Noi 2012 | 4586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa (rosie)
  • 1 gulie
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter:

Spalam, portionam carnea de pui si o punem la fiert (am folosit vasul Zepter). Dupa ce incepe sa fiarba indepartam spuma formata. Adaugam legumele, telina, gulia si o parte din morcovi pe care ii taiem bucati mari, un morcov vom da pe razatoarea mare si il vom cali in putin ulei pentru a da culoare supei, ardeiul il tocam marunt. Ceapa o lasam intreaga. Adaugam sare dupa gust. 

Dupa ce a fiert carnea si legumele inchidem focul si adaugam ciupercile intregi curatate, spalate si patrunjelul verde tocat marunt. Ciupercile nu trebuie fierte ci doar oparite (le vom lasa in supa fierbinte) astfel nu se vot pleosti ci raman mai tari.

TIPS-URI

1

Vom urmari acul de la manerul capacului vasului Zepter astfel incat acesta sa ramana constat pe banda verde. In functie de scaderea sau cresterea acului ajustam din puterea focului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste