Supa de pui cu taietei

de Rahela Velicu in Supe, 10 Iul 2019 | 2883 vizualizari

 

Supa mea preferata :)

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 200 g pastai de fasole
  • 4-5 rosii
  • 1 ou
  • 3 linguri de faina
  • marar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei:

Curatam si taiem legumele ( ceapa, cartofii, morcovii si pastaile) si le punem la fiert impreuna cu carnea de pui pentru 20 de minute.

Taiem rosiile cuburi mici si le adaugam in supa.

 Punem faina intr-un bol, adaugam oul si framantam putin aluat tare si nelipicios. Intindem cu sucitorul aluatul cat putem de subtire si taiem fasii cat de  subtiri posibil.

Punem taieteii in supa, acoperim si lasam la fiert inca 20 de minute.

Potrivim de sare si adaugam mararul tocat marunt la final.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu afumatura