Supa de pui cu taietei de casa

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Mai 2010 | 10259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • sare,piper,patrunjel
  • 2 oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei de casa:

taieteii:ouale se bat cu un praf de sare,apoi se adauga faina treptat si se framanta un aluat tare.Se intinde ff bine(sa fie foaia subtire) si se taie fasii de marimi potrivite,formand taieteii.Se lasa sa se usuce pe hartie de copt(eu i-am facut seara si i-am folosit dimineata.

Legumele se taie dupa preferinta si se pun la fiert in apa,unde am adaugat si 2 linguri de ulei.Punem si pieptul si lasam la fiert(eu am scos pieptul si l-am folosit la spaghete).Cand au fiert legumele si carnea se pun taieteii si se lasa la fiert(aprox 10-15 min,depinde de grosime).Se servesc cu patrunjel verde tocat.Este fff buna.

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!