In stil italian...delicioasa!
Incingem uleiul in tigaie, punem ceapa tocata marunt si putin frecata cu sare, dam focul mic si dupa doua trei minute punem si rosiile. Lasam pe foc mic cateva minute dupa care stingem totul cu 100 ml vin. Lasam sa fiarba pe foc mediu de aceasta data inca cateva minute si punem apa deasupra. Eu am fiert totul le Zepter astfel ca timpul de preparare se scurteaza considerabil.
Avem nevoie de un blender fff bun de putere mare care sa ne paseze foarte bine rosiile si supa sa capete o textura catifelata. Deci am pus totul pe rand la blender, am turnat supa intr-o oala, apoi am potrivit-o de sare, piper, busuioc( dupa dorinta) si zahar daca este cazul. Mie imi place duce acrisoara asa ca a iesit perfecta dupa gustul meu.
Daca nu aveti un blender bun si puternic, separati printr-o sita cojile de rosii si apoi pasati totul la aparat.
1
Alegeti rosii frumoase si sanatoase , mirositi cand rupeti putin codita trebuie sa simtiti un miros puternic si aromat.