Supa de rosii cu carne de vacuta

de Krystyan Trendy in Supe, 17 Mai 2014 | 5055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vacuta
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii decojite
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g taitei
  • verdeata
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu carne de vacuta:

Spalam bine carnea de vacuta,o portionam in bucatele mai micute,apoi o punem la fiert in apa cu sare.

Cand incepe sa clocoteasca apa, se ia spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.

Se adauga ceapa tocata cubulete, morcovul tocat cubulete, daca aveti si un ardei gras rosu.

Dupa ce sunt aproape fierte legumele si carnea,adaugam rosiile decojite si tocate cubulete si mai lasam 10-15 minute sa fiarba rosiile.

Adaugam apoi taiteii si mai lasam 5-10 minute sa clocoteasca . Sarea o adaugam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii din pasta de rosii