Supa de rosii cu legume si risoni

de katty in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 tija praz
  • 2 dovlecei mai tineri
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 linguri risoni
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu legume si risoni:

Curatam legumele , apoi taiem morcovul si prazul rondele subtiri , iar dovlecelul cubulete.

In uleiul de masline punem la calit morcovul si prazul. Le lasam  sa se inmoaie putin apoi stingem cu putina apa(cat sa le acopere si sa le depaseasca cu 1-2 degete )sau supa de legume.

Cand zeama a inceput sa fiarba adaugam dovleceii, conserva de rosii mixata, pasta de ardei si pasta de tomate. Fierbem 10 minute, apoi adaugam risoni, sare si piper dupa gust.Fierbem inca 10 minute sau pana legumele se inmoaie si risoni s-a umflat suficient .

Daca este nevoie mai adaugam putina apa fierbinte pentru a obtine consistenta potrivita unei supe groase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu legume si risoni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei de casa