Supă de văcuță cu tăieței

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 20 Apr 2011 | 3679 vizualizari

 

După cum vă spuneam în rețeta anterioară, am fiert într-o oală sub presiune un rasol de mânzat din care am făcut două feluri de mâncare: supa de față și rasolul cu legume.

 

INGREDIENTE

  • • zeama de carne
  • • morcovi fierți
  • • frunze de pătrunjel și leuștean verde
  • • tăieței
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de văcuță cu tăieței:

Pe lângă zeama de carne rezultată (am strecurat-o înainte de a o muta în oala obișnuită de supă) și morcovii fierți pe care i-am împărțit între supă și rasol, am pus frunze de pătrunjel și leuștean verzi, sare și piper proaspăt măcinat, tăieței fierți separat și gata felul unu. Simplu, nu?
Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de văcuță cu tăieței" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu foietaj simplu de casa si umplutura de mere