Supa de vara cu legume

de Sylvia in Supe/Ciorbe, 26 Apr 2010 | 16140 vizualizari

 

Va prezint aceasta supa lejera si aromata, foarte usor de facut si incredibil de hipocalorica. Am devenit mai atenta in ultim avreme la acest aspect si ma bucur de cate ori reusesc sa fac ceva gustos si fara multe calorii deja sunt cu gandul la concediul de vara si la plaja….

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mica,
  • 2 morcovi mici de gradina, 
  • o lingura de mazare boabe,
  • 2 linguri de telina si pastranac ras,
  • 200 grame de fasole verde galbena,
  • o jumatate  de buchet de conopida,o tija de telina,
  • o jumatate de ardei rosu s
  • o jumatate de rosie,
  • sare,
  • patrunjel verde,
  • marar,
  • o lingura de ulei de masline Bio
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vara cu legume:

Preparare : se spala si de toaca marunt legumele; telina si pastranacul l-am facut pe razatoare iar conopida am portionat-o buchetele mici. Intr-un vas mai mare ( oala de fonta am folosit-o eu ) .Se pun la calit in lingura de ulei de masline  morcovul, ceapa si radacinoasele si telina. Dupa aceea se adauga 4 litri de apa calda si sarea. Atunci cand clocoteste adaugam fasolea si lasam sa fiarba 5 minute. 

    Dupa 5 minute adaugam ardeiul taiat cubulete mici si rosia curatata de seminte si maruntita si buchetele de conopida. Se mai lasa la fiert 10 minute, se mai condimenteaza la final se acreste putin upa gust, eumapus o lingura de bors magic. Se presara verdeata maruntita , patrunjel si marar am pus eu si se mai lasa acoperita cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vara cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

30.04.2010, 10:39

Sylvia felicitari chiar avem nevoie de astfel de retete

Sylvia 1

05.05.2010, 21:55

Mihaela promit sa mai postez ca am target de dat jos kg pana la concediu .

Ligia Bxl 1

24.01.2012, 17:00

bunaaaa miam miam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii "anti-raceala"