Supa-crema de mazare

de nico15 in Supe, 21 Feb 2011 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ultima fita in domeniu:
  • 1 punga de mazare congelata de 1 kg
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • smantana
  • menta
  • crutoane de paine
  • sare
  • piper
  • 1-2 cubulete de knorr de legume
  • creveti(pentru fiecare portie cate 1)  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de mazare:

Dupa ce s-au curatat legumele se pun la fiert, se fierb pana sunt patrunse, se va scurge supa intr-o alta oala, separat se va trece la pasarea legumelor, va rezulta o crema groasa peste care vom turna supa putin cate putin pana avem consistenta dorita.  Cand se raceste crema o vom strecura pentru a nu exista aglomerari(cocoloase). Se fac crutoane de paine prajita se taie cateva felii de paine si se da la cuptor cand s-au facut se scot si se lasa in asteptare.

Supa-crema trebuie sa aibe o culoare intensa de verde, dupa ce a fost pusa supa-crema in farfurie in mijlocul farfuriei se pune 1 lingura de smantana se adauga un fir de menta taiat marunt si daca se doreste se poate servi cu/fara crutoane.

Separat se va praji un crevete pentru fiecare portie servita, creveti vor fi de marimea 10-12, ei se vor trage la tigaie si se va adauga in supa.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de ciuperci