Surimi pane

de Sim0na in Fructe de mare, 5 Dec 2012 | 10725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 batoane surimi
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane:

Batoanele de surimi le-am lasat sa se decongeleze. Intr-un vas am batut ouale cu putina sare si piper, iar in alt vas am pus faina. Am dat fiecare baton de surimi prin faina, apoi prin ou, si iar prin faina si le-am pus la prajit in ulei. Le-am prajit pe toate partile, apoi le-am scos pe o platou in care am pus servete de hartie.

Noi am servit alaturi de rondele de calamar pane, cartofi pai prajiti si sos de hrean (hrean ras - conservat, smantana, zeama de lamaie, putina miere, sare).

Va invit la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

05.12.2012, 23:31

Sim0na 1

06.12.2012, 09:16

Nici eu n-am incercat pana acum... dar mi-au placut! Merita incercat mai ales ca surimi nu are un pret mare.

adry88 1

06.12.2012, 09:19

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici, surimi, file de peste in sos de vin