Surimi pane

de Sim0na in Fructe de mare, 5 Dec 2012 | 10928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 batoane surimi
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane:

Batoanele de surimi le-am lasat sa se decongeleze. Intr-un vas am batut ouale cu putina sare si piper, iar in alt vas am pus faina. Am dat fiecare baton de surimi prin faina, apoi prin ou, si iar prin faina si le-am pus la prajit in ulei. Le-am prajit pe toate partile, apoi le-am scos pe o platou in care am pus servete de hartie.

Noi am servit alaturi de rondele de calamar pane, cartofi pai prajiti si sos de hrean (hrean ras - conservat, smantana, zeama de lamaie, putina miere, sare).

Va invit la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

05.12.2012, 23:31

Sim0na 1

06.12.2012, 09:16

Nici eu n-am incercat pana acum... dar mi-au placut! Merita incercat mai ales ca surimi nu are un pret mare.

adry88 1

06.12.2012, 09:19

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques bretone