Tabouleh a la Ruxy ( de post)

de RuxyRux in Salate, 16 Noi 2010 | 9804 vizualizari

 

O salata libaneza in varianta personala....

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 1 gulie mica,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3 rosii,
  • 1 legatura de patrunjel,  
  • 1 canita de fulgi de grau( Plafar)
  • Sosul:
  • 3 linguri de ulei,
  • 3 linguri de pasta de susan
  • 1 lingurita si 1/2 de zeama de lamaie,
  • 1 catel mare de usturoi zdrobit...
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh a la Ruxy ( de post):

Tocam legumele marunt, le asezam cuminti la locurile lor...si pregatim sosul. Amestecam si servim cu mare placere...o salata de post excelenta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh a la Ruxy ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]