Tagliatelle cu sos bolognese

de MotanLaOale in Paste, 22 Iun 2017 | 6215 vizualizari

 

Rapid de facut si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle Barilla
  • 400 g sos bolognese Barilla
  • 200 g smantana grasa
  • 50 g cascaval Delaco ras
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos bolognese:

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa recomandarile de pe ambalaj.

Se pune sosul intr-o cratita si se fierbe pana ajunge la temperatura de fierbere.

Se adauga smantana, putina apa si se amesteca bine.

Se potriveste de sare si piper.

Se scurg pastele si se amesteca cu sosul preparat.

Se serveste cu cascaval ras.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de Paste