Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc

de nadea68 in Paste, 27 Iun 2013 | 4379 vizualizari

 

Cand nu ai prea mult timp de gatit o farfurie de paste in cateva minute e gata.Rapid si gustos ....

 

INGREDIENTE

  • - 400 g tagliatelle
  • - busuioc
  • - 3 linguri de ulei de masline
  • - 1/2 kg rosii proaspete
  • - sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc:

Rosiile se spala si se taie. Se pun intr-o cratita de inox si se lasa la foc mic. Le amestecam din cand in cand pana se inmoaie bine. Cand sunt gata se strecoara de seminte si coaja. Se pun din nou in cratita, se adauga sarea si uleiul si se lasa la foc mare pana se ingroasa sosul. Se stinge focul, se adauga busuiocul taiat mai gros sau rupt cu mana. Cand sosul e gata, se pun la fiert tagliatelle. Se fierb dupa instructiunile de pe cutie. Cand sunt fierte se pune sosul de rosii cu busuioc.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

-eu am folosit tagliatelle proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu amestec de mirodenii