Tagliatelle de casa

de RoXx in Paste, 1 Oct 2014 | 3227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • sare
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa:

Oul se amesteca cu faina si un praf de sare. Faina se adauga treptat pana se obtine un aluat elastic dar ferm in acelasi timp. Aluatul astfel obtinut se acopera cu folie de plastic si se lasa la odihnit o jumatate de ora. Dupa cele 30 de minute se intinde din aluat o foaie subtire pastrand cat de cat o forma dreptunghiulara. Se ruleaza foaia obtinuta si se taie fasii de 1 cm grosime. Se folosesc imediat sau dupa ce se lasa la uscat.

TIPS-URI

1

Cand se intinde foaia, se adauga destula faina incat sa nu se lipeasca fasiile intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa