Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci

de Miha in Paste, 24 Mai 2010 | 6607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare
  • Pentru sos:
  • 1/2 piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci:

Despre paste am mai povestit si in o alta reteta, Tagliatelle cu sos de smantana si cascaval.

Se amesteca oul cu faina si putina sare. Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa presarata cu faina. Se ruleaza si se taie fasii, dupa care se rasfira pe masa si se lasa la uscat.

Sos:

Pieptul de pui se taie cuburi, ciupercile felii.

Pieptul de pui se prajeste usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si rosiile decojite si taiate marunt. Se fierbe la foc mic, daca mai este necesar se adauga putina apa.

Se potriveste gustul de sare si piper, iar aproape de sfarsit se adauga usturoiul pisat.

Se toarna sosul peste paste, se presara cu patrunjel si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon