Tagliatelle verzi cu pui si mazare

de laylalala in Spaghete, 27 Mai 2010 | 5458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr piept de pui, fara pielita
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 500 gr tagliatelle cu spanac
  • 400 gr mazare din convserva, scursa
  • 140 gr iaurt
  • sucul de la 1 lamaie
  • 80 gr Grana Padano, rasa fin
  • o mana plina de patrunjel proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle verzi cu pui si mazare:

Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit si se unge cu 1 lingurita ulei de masline.Se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste.

Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare pana s-au facut.Se scurg si se pastreaza 250 ml din apa in care acestea au fiert.

Se taie pieptul de pui in fasii si se adauga la paste impreuna cu mazarea, iaurtul, sucul de lamaie, 60 gr Grana Padano si 250 ml apa pastrata.Se pun pastele pe foc potrivit 2-3 minute, pentru a le incalzi.Se asezoneaza dupa gust si se adauga patrunjelul tocat.Pastele se servesc presarate cu Grana Padano ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle verzi cu pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ciuperci si sunca