Taglierini bolognese cu ciuperci

de RuxyRux in Paste, 6 Apr 2016 | 4965 vizualizari

 

Paste deosebit de gustoase... va invit cu drag la masa!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste taglierini cu ou( Barilla)
  • o cana plina de supa de legume
  • 1 cana de pasta de rosii( pasatta Cirio)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/4 telina
  • 2 catei de usturoi
  • un sfert de pahar de vin demidulce
  • sare
  • piper (si putin rosu)
  • oregano
  • busuioc
  • 5 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taglierini bolognese cu ciuperci:

Se toaca ceapa,ciupercile, morcovul si telina se dau pe razatoare ( daca doriti puteti face asta si cu ceapa).

Se incinge uleiul in tigaia adanca, se pune ceapa, morcovul si telina, se soteaza 4- 5 minute,  (eu adaug si doua trei linguri de apa), amestecand cand si cand, apoi se pun  usturoiul si ciupercile si se mai tine tigaia pe foc patru-cinci minute ( puteti acoperi cu un capac). Se adauga vinul, apoi supa de legume, pasta de rosii, oregano, busuioc,  sare si piper dupa gust. Se lasa la foc mic, in jur de zece minute.

Intre timp se fierb pastele 5 minute, apoi se scurg si se combina cu sosul.

Aduceti parmezanul la masa si puneti-l peste paste  din belsug...sunt o bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taglierini bolognese cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (21)

CameliaR 1

07.04.2016, 18:17

Foarte delicioase!

Catalina L 1

09.04.2016, 10:15

RuxyRux 1

13.04.2016, 23:59

Au fost delicioase! Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnochi cu perisoare din branza cu sunca