Taietei chinezesti cu pui si legume

de Oana in Paste, 8 Ian 2012 | 16484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita usturoi ras
  • o lingurita ghimbir ras
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • 2 felii de telina
  • 10 cm praz
  • o cana suc de rosii
  • 2 linguri sos dulce-picant
  • 100 g taietei de orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu pui si legume:

Pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul si usturoiul ras. Se lasa la frigider 15 minute.

Intre timp se pregatesc legumele. Se curata, se spala si se taie bastonase subtiri. Taieteii de orez se fierb in apa cu sare 5 minute, apoi se scurg.

In wok se pun 2 linguri de ulei, apoi se adauga puiul cu sosul de soia si se lasa la rumenit, amestecand din cand in cand, sa se inmoaie pe toate partile. Se adauga legumele si putina apa si se lasa sa se inmoaie 5 minute. La final se adauga sucul de rosii si sosul dulce-picant. Se pun taieteii si se amesteca usor, apoi se mai fierb 2 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lorra 1

08.01.2012, 18:18

papa bun

Denissa 1

08.01.2012, 18:50

o nebunie!!!!
arata super
vreau si eu si precis nu mai sunt

mena29 1

09.01.2012, 13:55

Ce buni or fi fost...cu siguranta nu mai sunt ...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc