Taietei - Nouilles chinezesti

de Catalina L in Paste, 22 Mai 2015 | 7498 vizualizari

 

Foarte simplu de facut .....oh la la....o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 250 g de nouilles
  • 1 morcov
  • 4 cepe noi
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 4 linguri sos de soia
  • 3 linguri ulei vegetal
  • 1 lingurita ulei de susan
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei - Nouilles chinezesti:

Taiem ceapa in rondele fine. Ghimbirul il taiem marunt.
Morcovul il taiem julien.

Calim bine ghimbirul, ceapa si morcovul in ulei.
Intre timp se fierb pastele cu putina sare- 2-3 minute. Se scurg, se trec prin apa rece si se scurg din nou... Eu le tai de cateva ori cu o foarfeca de bucatarie.

Amestecam pastele cu legumele, adaugam sosul de soia, uleiul de susan, punem piper.
Le calim cam 5 minnute, amestecand bine.

Servitile calde simple sau ca garnitura pentru Carne de vita cu ceapa Porc in sos caramel .

Pofta Buna !!!!!

TIPS-URI

1

pastrati coaja ghimbirului

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei - Nouilles chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, pentru supa