Taitei cu dovlecei

de vero_closca in Paste, 17 Mai 2010 | 6132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet taitei
  • 3 dovlecei tineri
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 3 carnaciori afumati
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru sau oregano
  • 3 linguri ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu dovlecei:

se fierb taiteii dupa instructiunile de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece.intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga apoi carnaciorii taiati marunt si dovleceii taiati felii subtiri.cand se inmoaie dovleceii se adauga rosiile maruntite,sare,piper si cimbru.se lasa pe foc inca 5 minute,apoi se adauga pastele,se amesteca si se servesc.

pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]