Taitei cu pesmet

de susu in Dulciuri, 4 Noi 2014 | 8702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1-2 linguri scortisoara
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2 linguri de unt sau ulei
  • 80 gr zahar
  • 100 gr pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pesmet:

Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg. Punem o lingura de unt la incins, adaugam pesmetul si lasam la foc mediu amestecand mereu. Cand incepe sa-si schimbe culoarea dam focul mic si il prajim pana se rumeneste. Adaugam zaharul si scortisoara si lasam pe foc sa se topeasca. Strecuram pastele si le amestecam cu restul de unt. Punem pesmetul peste ele si le amestecam usor ca sa intre in ele. Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

05.11.2014, 13:54

babi5 1

06.11.2014, 10:49

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac cu mac