Taitei cu varza si bacon

de mihaelar63 in Porc, 30 Iun 2010 | 7322 vizualizari

 

am ,, cosmetizat '' taiteii cu varza adaugand si bacon , sa aiba mai mare succes!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr bacon [ sau kaizer ]
  • 1 varza mica indesata
  • 1 pachet taitei lati [ sau alte paste scurte]
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1 ardei iute 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza si bacon:

  1. baconul se taie pe lungime [  feliile sa fie mai lungi sa se poata rula ], se prajeste in ulei  pana devin usor crocante , se scot pe o farfurie separat .
  2. in  uleiul ramas se caleste varza taiata in prealabil fideluta + sare + piper .[ daca varza e cruda se caleste pana incepe sa se imoaie , e mai gustoasa si isi pastreaza mai bine vitaminele ]
  3. pastele se fierb , respectand instructiunile de pe pachet , se scurg si se amesteca cu varza calita ..
  4. se serveste calda cu baconul rulat  si decorat cu rosie si ardei iute .
  5. merge bine servita cu rosii natur .
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

30.06.2010, 10:30

Mihaela,ai dreptate este foarte buna.Si eu fac cat de des se poate.Minunata.
Toate furcile posibile pentru tine.

Rocsi 1

30.06.2010, 10:52

am auzit k in parte clujului se face des mancarea asta

nadina73 1

04.07.2010, 22:42

foarte bun nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta cu carne afumata