Tarta cu branza

de susu in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 4373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrendiente pentru blat:
  • 80 g zahar
  • 140 g unt
  • 280 g faina
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 2 oua
  • Umplutura:
  • 750 g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 70 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • 1 1/2 plic budinca de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 mana de stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Se lasa untul la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul. Se adauga celelalte ingrediente, se inveleste cu o folie si se lasa la rece 1 ora. Intindem doua foi de aluat si una o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem cca 7 minute. Intre timp amestecam toate ingrendientele pentru crema timp de cateva minute . Va rezulta o compozitie fluida care o turnam peste blatul copt. Bagam tarta la cuptor pentru 30 de minute. Punem apoi cea de-a doua foaie deasupra si mai dam la cuptor pentru 45 minute la fic mic  Lasam in forma pana se raceste. Eu am facut si diverse forme din aluat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ela 1

06.04.2010, 21:36

branza de vaci?vreau si eu

nadina73 1

06.04.2010, 22:07

super simona felicitari

Rocsi 1

07.04.2010, 11:31

iesi super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri cu crema de patiserie