Tarta cu branza

de susu in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrendiente pentru blat:
  • 80 g zahar
  • 140 g unt
  • 280 g faina
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 2 oua
  • Umplutura:
  • 750 g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 70 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • 1 1/2 plic budinca de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 mana de stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Se lasa untul la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul. Se adauga celelalte ingrediente, se inveleste cu o folie si se lasa la rece 1 ora. Intindem doua foi de aluat si una o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem cca 7 minute. Intre timp amestecam toate ingrendientele pentru crema timp de cateva minute . Va rezulta o compozitie fluida care o turnam peste blatul copt. Bagam tarta la cuptor pentru 30 de minute. Punem apoi cea de-a doua foaie deasupra si mai dam la cuptor pentru 45 minute la fic mic  Lasam in forma pana se raceste. Eu am facut si diverse forme din aluat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ela 1

06.04.2010, 21:36

branza de vaci?vreau si eu

nadina73 1

06.04.2010, 22:07

super simona felicitari

Rocsi 1

07.04.2010, 11:31

iesi super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turta dulce