Tarta cu branza si mere

de mimmi in Dulciuri, 28 Mai 2011 | 7050 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat :

  • 3 oua
  • 6 -7 linguri rase cu faina
  • 2 linguri apa
  • 2 lingurite colorant rosu alimentar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra''
  • 5 mere
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si mere:

Separam ouale,albusurile le batem spuma tare,peste galbenusuri adaugam zaharul si le mestecam bine pana isi dubleaza volumul. '

Peste galbenusuri adaugam faina amestecata cu praful de copt,albusurile si le amestecam cu dosul unei linguri.

Adaugam cele 2 linguri de colorant si mai amestecam pana se incorporeaza complet.

Turnam compozitia intr-o tava de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 25 de minute.

Intre timp,batem tare frisca,o amestecam cu branza de vaci scursa si indulcim cu cele 2 linguri de zahar.

O dam la frigider pana se raceste blatul.

Taiem merele felii (nu trebuie neaparat sa le curatati de coaja).

Intindem branza peste blat,aranjam frumos merele si dam la frigider pentru o ora.

Se poate servi asa simplu sau cu orice fel de topping !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]