Tarta cu caise si crema "frangipane"

de lili2010 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 6450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g caise 
  • un aluat de foietaj 
  • 50g fulgi de migdale 
  • 2 linguri de miere de albine 
  • pentru crema"frangipane"
  • 75g pudra de migdale 
  • 75g zahar pudra
  • 60g unt moale 
  • un ou
  • o lingura de amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise si crema "frangipane":

 

Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea.

Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua.

Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra careia asezati jumatatile de caise.

Stropiti caisele cu mierea de albine si adaugati fulgii de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de jumatate de ora.

Eu am mai avut cateva cirese...si le-am pus si pe acestea :)

Serviti tarta calduta sau rece.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise si crema "frangipane"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu mac si portocala