Tarta cu carne tocata

de cristeena20 in Pizza, 28 Mar 2015 | 7952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • o lta zahar, putina sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa calduta
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata (dupa preferinta)
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • dafin, cimbru proaspat, oregano, sare, piper, boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate; o lta pasta de gogosar
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne tocata:

Pregatim aluatul de pizza:

Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu apa ramasa si in care am dizolvat sarea. Framantam un aluat elastic si il lasam sa creasca putin.

Intr-o forma de tarta cu hartie de copt punem aluatul intins cu un sucitor si punem carnea tocata racita deasupra. Adunam putin la capete si presaram cu cascaval deasupra. Dam la cuptorul incins aprox 35-40 minute, pana e rumenita frumos deasupra si aluatul e copt.

Umplutura: 

Tocam ceapa fin si o punem la calit cu ulei de masline. adaugam si usturoiul si adaugam apoi morcovul razuit fin si ardeiul tocate marunt. Apoi adaugam carnea si ciupercile. Prajim bine si adaugam sare, piper, boia dulce, cimbru, dafin, oregano si turnam vin alb. Lasam sa scada bine vinul si apoi adaugam pasta de tomate si de ardei. Mai lasam 2-3 minute si dam deoparte sa se raceasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si legume